news

Aktuellt

20 september 2017

Vi söker Sveriges bästa säljare!

Koneo Skellefteå söker en säljare som vill vara en del i vårt framgångsrika team'

Arbetsuppgifterna: I rollen som säljare kommer du att driva hela affärsprocessen från prospektering, kundbesök, behovsanalys, offert, förhandling till avslut.

Du kommer primärt att arbeta med nykundsbearbetning, dvs kartlägga, besöka och vinna nya kunder.

Du kommer vara en av nyckelpersonerna i utvecklingen av nya generationens IT-lösningar samt arbeta med produkt- och programvaruplattformar från Microsoft, HPE/Hewlett Packard, Cisco m.fl.

 

Kvalifikationer: Vi söker dig som besitter förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du brinner för försäljning och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är van att vårda kundrelationer och framförallt duktig på att öppna nya dörrar. Ett kontaktnät  bland våra potentiella kunder är meriterande. Du har lägst gymnasieutbildning samt grundläggande it-kompetens.

 

Du är noggrann, metodisk och strukturerad med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kommer i huvudsak att ske ute på fältet, vilket kräver att du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning.

 

Vårt Erbjudande: Om du vill arbeta i en växande organisation och i en spännande bransch har du kommit rätt. Här är tempot högt, teamkänslan stark och utmaningarna stora. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast lön och provision.

 

Du jobbar mot tydliga mål och rollen innebär en hel del frihet, ansvar och egen kreativitet. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande chef, en kompetent serviceorganisation samt backofficefunktion.

 

Om Oss: Koneo Skellefteå är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är idag 16 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare.

Vi ingår i Koneokedjan vilket ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Läs mer på www.koneoskelleftea.se

 

 

Tjänsten är en heltid tillsvidare. Skicka din ansökan tillsammans med CV till peder.gustavsson@koneo.se, senast 31 oktober.

Frågor om tjänsten besvaras av Peder Gustavsson, 0910-711404